https://hevizszallas.com

Lorabel Apartmanház – Csodás hévízi élmények

Lorabel Apartmanház - Hévízi élmények

LORABEL APARTMANHÁZ HÉVÍZ - Hévíz szállás - szállás Hévíz
Márk, Székesfehérvár

Lorabel Apartmanház Hévíz

Ahol van lehetőség bőven pihenni, új élményeket szerezni, kikapcsolódni, feltöltődni vagy egész egyszerűen csak élvezni az életet. 

Klaudia, Budapest

Lorabel Apartmanház Hévíz

Egy hely, ahol van lehetőség bőven pihenni, új élményeket szerezni, kikapcsolódni, feltöltődni vagy egész egyszerűen csak élvezni az életet. 

LORABEL APARTMANHÁZ HÉVÍZ - Hévíz szállás - szállás Hévíz
LORABEL APARTMANHÁZ HÉVÍZ - Hévíz szállás - szállás Hévíz

Péter, Budapest

Lorabel Apartmanház Hévíz

Hálás vagyok a helynek, mert már sok nagyon kellemes élményben volt részünk a nagy családdal együtt. A tradicionális hévízi kezeléseket is igénybe vesszük, ha Hévízre megyünk. Kiváló  a gasztronómia Hévízen, a személyzet nagyon kedves és segítőkész.  

LORABEL  APARTMANHÁZ  SZÁLLÁSHELYEI


EXKLUZÍV  HÉVÍZI APARTMANJAINK NAGYON KÉNYELMESEK, TELJES KÖRŰEN FELSZERELTEK ÉS TÁGASAK


A LORABEL APARTMANHÁZ ELKÖTELEZETT HÍVE A HÉVÍZI GYÓGYKEZELÉSEKNEK. ITT MINDEN INFORMÁCIÓT MEGKAP, HOGY ÖN A LEGJOBB KEZELÉSEKET KAPJA, A LEGKEDVEZŐBB ÁRON

 
minden apartmanunk nemdohányzó ÉS ANTIALLERGÉN


INGYENES, GYORS WIFI MUNKÁHOZ VAGY KIKAPCSOLÓDÁSHOZ A LORABEL APARTMANHÁZ EGÉSZ TERÜLETÉN


AJÁNDÉK-UTALVÁNY

LEPJE MEG AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL A SZERETTEIT. A RÉSZLETEKRŐL KERESSEN ELÉRHETŐSÉGEINKEN


APARTMAN-JAINKAT ÓZONGENERÁTORRAL IS FERTŐTLENÍTJÜK KÉRJEN SZEMÉLYRE-SZABOTT EGYEDI ÁRAJÁNLATOT A LEGJOBB ÁRAKÉRT ÉS  KEVEZMÉNY-EKÉRTTÖRZSVENDÉG PROGRAM

LEGYEN TÖRZSVENDÉG-ÜNK ÉS SOHA NEM LÁTOTT KEDVEZ-MÉNYEKET ÉS HŰSÉG JUTAL-MAKAT KAPLEGJOBB ÁRGARANCIA 

NÁLUNK GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON ÜDÜLHET, PIHENHETA Hévízi-tó ma már hungarikum lett a Hévízi gyógykezelés-ekkel együtt

A Hévízi-tó európa és a világ legnagyobb természetes medrű gyógytava, mely biológiailag aktív, gazdag tőzegfenekű. A Hévízi-tó és a hozzátartozó véderdő 60 hektáron helyezkedik el. A tó meleg vízfelszíne 46000 m2. Hőmérséklete télen 26 fok vagy afeletti, nyáron pedig 38 celsius fokos. 
Állandó örvénylés a Hévízi-tóban

Mivel a Hévízi-tó vize állandó örvénylésben van, ezért a benne fürdőzőket állandó, kellemes masszázs éri. A Hévízi-tó napi vízhozama 35 millió liter. Ennek köszönhetően a kristálytiszta vize három naponta teljesen kicserélődik. 


A Hévízi-tó forrása

A Hévízi-tó forrása 38 méter mélyből tör a felszínre. A forrást két forrás táplálja egy hideg vizű és egy forró vizű. Ezen két forrásnak köszönhető a tő nagyon kellemes örvénylő mozgása, amely masszírozza az embert fürdés és úszás közben. 


Hévízhez köthető két különleges gyógymód is

Hévízhez köthető két különleges gyógymód is, az iszappakolás és a súlyfürdő. 


Gyógyító Hévízi iszap a tóban

A Hévíz-tó medrét és fenekét 1-7 méterig borítja teljes egészében iszap. Ez a rendkívüli és egyedülálló gyógyító anyag enyhén rádioaktív hatású, magas huminsav és kén  tartalmú. Ennél fogva nagyon hatékony az alábbi panaoszok és betegségek gyógyításában. Mozgásszervi és reumatikus megbetegedések, nőgyógyászati panaszok, bőrgyógyászati megbetegedések. 


LORABEL APARTMANHÁZ HÉVÍZ - CSODÁS APARTMANOK A HÉVÍZI TÓ KÖZELÉBEN - HÉVÍZ SZÁLLÁS - HÉVÍZ APARTMAN

Lorabel Apartmanház Hévíz

FREE
VIEW