https://hevizszallas.com

No1 Hévíz szállás, No1 Hévíz Apartman

Várja Önt a Lorabel Apartmanház Hévíz!

Kerékpárbérlés Hévízen – Kerékpározás Hévízen

 

Hévízen létezik nagyon kedvezményes kerékpár bérlési lehetőség, amellyel modern és kényelmes kerékpárokat lehet használni. 

Hol lehet igényelni a nagyon kedvezményes kerékpár bérlési lehetőséget?

A Lorabel Apartmanháznál Hévízen lehet igényelni az alábbi telefonszámon.:

Telefonszám: 06 30 752 0150. 

E-mail cím: info@lorabel.hu


Nagyon fontos tudni, hogy a kerékpárok nemcsak Hévíz területén használhatók, nincs területi korlátozás a kerékpárokra. A kerékpárokra természetszerűen Gps jeladó van felhelyezve. 


A kerékpár használatát a kijelölt kerékpár tárolónál tudjuk megkezdeni, az ott elhelyezett dokkolónál. Előtte minden esetben telefonos egyeztetés szükséges.  

A kerékpárok teljesen felszereltek és menetre készek, az igénylés után azonnal használhatók. 

Hévíz Termelői Piac

01.

Hévízen a Lorabel Apartmanház közelében többször van termelői piac, amely során a helyi termelők kiváló minőségű termékeiket árulják az ide látogató vendégeknek. Nagyon széles eladói és termékkörrel rendelkezik.

02.

A kiváló helyi termelésű mézektől elkezdve a manduláig, savanyúságoktól, a gyümölcsökön át az édességig és pékárukig, szinte minden kapható. A friss helyben készített termékeket meg is lehet kóstolni vásárlás előtt. Tejet, sajtot, pékárut, túrót is kóstolhatunk és vásárolhatunk, természetesen mind helyi és házi készítésű.

03.

Vásárolhatunk házi készítésű szappant, fonott kosarakat, cserépedényeket is Hévízen vagy akár hazai, Magyar nemzeti folklór termékeket és ajándéktárgyakat is.

04.

Az élelmiszereken túl kézműves termékeket is lehet kapni. A Hévízi Termelői Piacon vásárlással a helyi termelőket támogatjuk, melyek kiváló minőségű és egészséges termékeket állítanak elő.

05.

A Hévízi Termelői Piac nyitva tartása egész évben.:

Január 1 – március 26. csütörtök: 13:00 -18:00 szombat: 8:00 -13:00 Március 27 – december 31. kedd: 7:00-13:00 csütörtök: 12:00 -18:00 szombat:7:00 -13:00

Mindenki számára ajánlott gyógymódok Hévízen.

01.

A legjobb doktor és kezelés a Hévízre érkezők számára a hévízi tóban való úszás és az ezzel együtt járó függeszkedés. A tó felszínén úszva, annak gyógyító tartalmát belélegezve természetes és egyedi inhalatórium.

02.

Egyedül álló a világon a hévízi-tó, mert csak itt létezik olyan vízmélység, vízösszetétel és kellően nagy vízmélység és vízfelület, hogy mindezt megvalósítsuk.

03.

Az úszás során a víz felhajtó ereje miatt csak csekély mértékben terhelődik a szervezet, de egyúttal erősíthetjük az izmainkat, testünket és ami nagyon fontos, hogy az úszás az egész testet kellemesen átmozgatja. Az úszás a gerinc számára különösen hasznos, mert segít természetesen korrigálni a korábbi rendellenes gerinctorzulásokat.

04.

A világon egyedülálló gyógyvíz gyulladáscsökkentő és egyúttal fájdalomcsökkentő hatású is. Mindenki számára az úszás és hévízi-tó a legjobb rekreációs lehetőség és a legajánlottabb természetes gyógymód.

05.

A Hévízi-tó egész évben nyitva!

A világ legnagyobb természetes medrű gyógytava

Hévízi-tó

A Hévízi tó egy hatalmas, több, mint 4,4 hektáros területen helyezkedik el. Ezt a területet naponta megközelítőleg 5000 ember látogatja, télen és nyáron is. 

A Tófürdőbe nagyon sokféle belépőjegy létezik. Nagyobb baráti társaságoknak vagy családoknak a 4 órás családi jegy a legjobb, mert ezzel járnak a legjobban. Ennél a jegynél egy óra fürdőzés ajándékba van. 

Azok a nagyszülők, akik unokákkal érkeznek, számukra a legjobb jegy az 5 órás jegy, mert a 3 órás jeggyel automatikusan 5 órás jegyet kapnak. 

Nagyon sokan szeretnének már elsőre vagy az elsők között bejutni a tófürdőre a nyitás legelején, de ennek általában az a vége, hogy hosszan állnak sorba a jegyért. Ezért aztán nincs értelme korábban menni a nyitás előtt, jobb, ha 9 óra után megyünk egy kevéssel. 

Festetics Fürdőház Hévíz

Festetics Fürdőház

A Hévízi Festetics Fürdőház a legújabb és legszebb wellness, terápiás és fürdőcentrum Hévízen. Az idősebbek és fiatalok egyaránt élvezhetik a széleskörű wellness szolgáltatásokat. 

A Festetics Fürdőház szolgáltatásai egy négy csillagos szálloda színvonalának felel meg. Az épületen belül számtalan medence, gőzfürdő, szauna, sóbarlang, jégfürdő található. Ezenkívül számtalan szépészeti és gyógyító eljárás is tartalmaz, úgy, mint hidroterápia, masszázsterápia, mozgásterápia, iszapkezelés, szépségszalon. 

 •  

A Festetics Fürdőház épületében az alábbi medencék, szaunák találhatók

Megnevezés Felület (m2) Befogadóképesség Hőmérséklet (°C)
Jacuzzi (2 db) 18 15 28-32
Finn szauna 7,5 15 92
Infraszauna 1,5 4 45
Gőzfürdő 3 5 40
Sóbarlang 1,5 / 8  2. ill. 12 24
Jégbarlang 6 4 4


A Hévíz, Ady Endre úton található Festetics Fürdőház 9:00 – 18:30-ig tart nyitva. A wellness használat vége 18 óra. 

Széleskörű szaunalehetőségek mellett lehetőség nyílik különféle szauna szeánszokra is. A legfőbb hévízi szauna szeánsz időpontok 11 óra és 16 óra. 

Sportsérüléseket is kezelnek Hévízen

Évről évre egyre több azon profi és amatőr sportolók száma, akik kimondottan sportból eredő sérüléseiket kezelik Hévízen. Mivel a sport gyakran rendkívül nagy megterhelésnek teszi ki a szervezetet, különösen a csontokat, izületeket és izmokat, ezért nagyon fontos, hogy ezek sérülése esetén megfelelő utókezelésben részesüljenek. 

 •  

Mely testrészek sérülnek és igényelnek kezelést Hévízen: 

 • Csípőizület
 • Térdkopások, térd izületek
 • Teniszkönyök
 • Nyak és vállöv egészségügyi panaszai 
 • Csuklófájdalom
 • Hátproblémák és elváltozások
 • Gerincproblémák
 • Végtag panaszok

  Ha ezekkel kapcsolatban bármilyen panasza lenne, akkor feltétlenül jöjjön Hévízre és legyen újra egészséges. Hévízen szálláshelyként leginkább a Lorabel Apartmanházat ajánljuk, hogy valóban a lehető legjobb és legkellemesebb legyen a hévízi tartózkodás. Kiváló szállás Hévízen. Első osztályú és új hévízi apartmanok találhatók benne.