No1 Hévíz szállás, Hévíz Apartman – Várja Önt  a Hévíz Apartmanház!

Kerékpárbérlés Hévízen – Kerékpározás Hévízen

Hévízen létezik nagyon kedvezményes kerékpár bérlési lehetőség, amellyel Hebi kerékpárokat lehet használni. Mi a Hebi? A Hebi egy kerékpár kölcsönzési rendszer, amelynél egy plasztikkártyával bérelhetők a kerékpárok.

Hol lehet igényelni a Hebi kártyát? A Hebi kerékpár kártyát a Hévízi Tourinform irodában lehet igényelni. (Hévíz, Rákóczi utca 2. Tel.: +36 83 540 131). A kerékpáros kártya 1000 forint kaució ellenében szerezhető be és használható. A kártya igényléséhez előzetesen egyeztetni kell az irodával. Az igényléshez szükséges lesz a személyi okmányokra.

Nagyon fontos még tudni, hogy a kerékpárok csak és kizárólag Hévíz területén használhatók, a kerékpárokra pedig Gps jeladó van felhelyezve. A kártya egyenlegét szintén az irodában lehet feltölteni, melyet előzetesen érdemes leegyeztetni az irodával.

A Hebi kerékpár kölcsönzését a kijelölt kerékpár tárolónál tudjuk megkezdeni, az ott elhelyezett dokkolónál. A kártya közelhelyezésével nyitható 20 másodpercig az állomás és már viheti is a kerékpárt.

Kerékpár kölcsönzés a Hévíz Apartmanház közelében

Hévíz Termelői Piac

Hévízen a Hévíz Apartmanház közelében többször van termelői piac, amely során a helyi termelők kiváló minőségű termékeiket árulják az ide látogató vendégeknek. Nagyon széles eladói és termékkörrel rendelkezik. 

A kiváló helyi termelésű mézektől elkezdve a manduláig, savanyúságoktól, a gyümölcsökön át az édességig és pékárukig, szinte minden kapható. A friss helyben készített termékeket meg is lehet kóstolni vásárlás előtt. Tejet, sajtot, pékárut, túrót is kóstolhatunk és vásárolhatunk, természetesen mind helyi és házi készítésű. 

Vásárolhatunk házi készítésű szappant, fonott kosarakat, cserépedényeket is Hévízen vagy akár hazai, Magyar nemzeti folklór termékeket és ajándéktárgyakat is. 

Az élelmiszereken túl kézműves termékeket is lehet kapni. A Hévízi Termelői Piacon vásárlással a helyi termelőket támogatjuk, melyek kiváló minőségű és egészséges termékeket állítanak elő. 

A Hévízi Termelői Piac nyitva tartása egész évben.: 

január 1 – március 26.
csütörtök: 13:00 -18:00
szombat: 8:00 -13:00

március 27 – december 31.
kedd: 7:00-13:00
csütörtök: 12:00 -18:00
szombat:7:00 -13:00

Hévízi Termelői Piac - Hévíz Apartman - Hévíz szállás - Hévíz Apartmanház közelében

 

A Hévízi tó egy hatalmas, több, mint 4,4 hektáros területen helyezkedik el. Ezt a területet naponta megközelítőleg 5000 ember látogatja, télen és nyáron is. 

A Tófürdőbe nagyon sokféle belépőjegy létezik. Nagyobb baráti társaságoknak vagy családoknak a 4 órás családi jegy a legjobb, mert ezzel járnak a legjobban. Ennél a jegynél egy óra fürdőzés ajándékba van. 

Azok a nagyszülők, akik unokákkal érkeznek, számukra a legjobb jegy az 5 órás jegy, mert a 3 órás jeggyel automatikusan 5 órás jegyet kapnak. 

Nagyon sokan szeretnének már elsőre vagy az elsők között bejutni a tófürdőre a nyitás legelején, de ennek általában az a vége, hogy hosszan állnak sorba a jegyért. Ezért aztán nincs értelme korábban menni a nyitás előtt, jobb, ha 9 óra után megyünk egy kevéssel. 


Festetics Fürdőház

A Hévízi Festetics Fürdőház a legújabb és legszebb wellness, terápiás és fürdőcentrum Hévízen. Az idősebbek és fiatalok egyaránt élvezhetik a széleskörű wellness szolgáltatásokat. 

A Festetics Fürdőház szolgáltatásai egy négy csillagos szálloda színvonalának felel meg. Az épületen belül számtalan medence, gőzfürdő, szauna, sóbarlang, jégfürdő található. Ezenkívül számtalan szépészeti és gyógyító eljárás is tartalmaz, úgy, mint hidroterápia, masszázsterápia, mozgásterápia, iszapkezelés, szépségszalon. 

A Festetics Fürdőház épületében az alábbi medencék, szaunák találhatók

Megnevezés Felület (m2) Befogadóképesség Hőmérséklet (°C)
Jacuzzi (2 db) 18 15 28-32
Finn szauna 7,5 15 92
Infraszauna 1,5 4 45
Gőzfürdő 3 5 40
Sóbarlang 1,5 / 8  2. ill. 12 24
Jégbarlang 6 4 4

 

A Hévíz, Ady Endre úton található Festetics Fürdőház 9:00 – 18:30-ig tart nyitva. A wellness használat vége 18 óra. 

Széleskörű szaunalehetőségek mellett lehetőség nyílik különféle szauna szeánszokra is. A legfőbb hévízi szauna szeánsz időpontok 11 óra és 16 óra. 


Lorabel Apartmanház Hévíz

FREE
VIEW